Yoni massasje – Vagina massasje II

Noen flere tips og teknikker for å drive henne til orgasme.
Denne gangen er det løsrevne tips, ikke som del en hvor for en stor del beskrev et konkret hendelsesforløp.

Hold håndflaten langs innsiden av låret og bruk fingertuppene på de tre midterste fingrene til å «spille på» de indre kjønnsleppene, gjerne samtidig som du holder om og klemmer på klitoris med fingrene på den andre hånden.

Bruk fingrene på den ene hånden til å blottlegge klitoris og bruk en fingertupp på den andre hånden til å sirkle rundt klitoris, eller stryke direkte over.

Bruk begge tomlene rundt klitoris, det kan lett kombineres med en eller to fingre i skjeden, for å fks. stimulere g-punktet.

Med kvinnen liggende på ryggen og begge hender fri, er det utallige muligheter som melder seg.
En enkel variant for å stimulere g-punktet, er å bruke en eller to fingre i skjeden, plasserehåndbaken så høyt oppe på venusberget at fingertuppene så vidt når klitoris.
Om du da presser litt ned med håndbaken, presser du g-punktet ned og det blir lettere å treffe det med fingrene.

Å bruke varme massasje steiner er kanskje ikke noe de som ikke har massert så mye normalt benytter seg av, men om man har det, så kan man med stort hell benytte de også her.

Det er ingenting i veien for å kombinere oralsex med en yoni massasje, men den store fordelen med en massasje av denne typen, er ganske enkelt at du kommer veldig godt til med begge hender og det forventes ingenting annet enn at du bruker hendene.

En liten kommentar til slutt: Vi er store tilhengere av at du skal spørre og snakke med partneren din om hva han/hun liker, men akkurat når det gjelder denne formen for massasje, så er det en del teknikker og tips som partneren din antageligvis aldri tidligere har prøvd/opplevd.
Hun eller han vil derfor ikke kunne si at det er noe de liker.
Her må det derfor være litt større rom for å prøve ut nye ting, noen ting vil antageligvis være veldig bra, andre ting, ikke fullt så bra.