Når hun kommer

For mannens orgasme, er dette et viktig punkt, for kvinnens orgasme er det faktisk ikke like kritisk.
Det forhindrer ikke at det er på sin plass å si litt om det.

Når orgasmen ikke lenger kan stoppes, så er det tre måter å håndtere det på.
De er identiske med orgasmen hun vanligvis får og håndteres på samme måte.
1: Øke tempoet/styrken i stimuleringen for å få henne videre opp.
2: Fortsette i akkurat samme tempoet.
3: Senke tempoet for å forlenge selve orgasmen.
Her er det en forskjell på menn og kvinner, der menn får en lengre og kraftigere orgasme av alternativ 3, vil mange kvinner oppleve at orgasmen dør ut og forsvinner av seg selv raskere med dette alternativet.
For veldig mange kvinner (men ikke alle!) er en ørliten økning i tempoet det beste alternativet, er hun i stand til å få flere orgasmer på rad, er det først opp, så ned i tempo, før man gradvis øker tempoet igjen.

Kvinnens orgasme er i utgangspunktet betydelig lengre enn mannens orgasme, det er derfor ikke like mye å hente i å forlenge den.
Stopper stimuleringen rett før hun får orgasme, vel da får hun vanligvis ingen orgasme.
Det samme gjelder om du stopper sekunder etter at orgasmen har startet, den kan stoppe der og d, sammenlignet med menn, hvor den bare blir lenger om du stopper etter at den først har startet.
Hennes terskel for «point of no return» er ikke på samme sted som mannens terskel, derfor kan ikke menn og kvinner behandles likt på dette punktet.
Når det er sagt, så er det absolutt slik at start-stopp fungerer på kvinner også.
Selv om orgasmen forsvinner, kommer den som oftest igjen relativt raskt og for hver gang den slipper unna, kommer den sterkere tilbake!

Igjen er det behov for å poengtere at dette er generelle retningslinjer, det finnes absolutt mange kvinner som kommer til et punkt hvor orgasmen kommer til å komme uansett og som kan oppleve en orgasme uten stimulering som minst like intens.