Lingam massasje – penis massasje

Lingam massasje er massasje av penis, men det høres langt mer eksotisk ut.
Skriver seg fra Tantra og egner seg ypperlig for å gi partneren den ultimate orgasme opplevelsen.

Ofte så kombineres Lingam med en vanlig massasje, hvor hele kroppen får gjennomgå først, det kan være en kraftig idrettsmassasje, eller ganske enkelt en ren erotisk pirre massasje.
Man beveger seg så gradvis nærmere penis, noe av poenget er å pirre penis slik at en ereksjon oppstår, uten å faktisk berøre penis.

Overgangen fra vanlig massasje til Lingam massasje kan noen ganger føles litt brå, for best mulig følelse, bør overgangen være så glidende som mulig.
Det er ikke meningen at hun skal tenke «å nå masserer hun/han bena mine… og der er det pikken som blir massert»
Det skal gli naturlig over, ikke bare en brå overgang.
En måte å gjøre det på, er å bruke håndbaken i lange, strykende bevegelser oppover lårene.
Bruk begge hender, så når den ene hånden er øverst, begynner du nederst med den andre og stryker oppover, når du når toppen, flytter du hånden nederst igjen.
Begynn på utsiden, jobb deg innover mot forsiden, innsiden og tar de samme strykende bevegelsene over kjønnet, før du fortsetter på det andre låret… eller stopp i midten.

Lette berøringer av penis er en naturlig fortsettelse, to hender som tar tak og runker i vei i vilden sky, kan være deilig det, men det er ikke det man forbinder med en erotisk massasje.
Her gjelder det å holde berøringene lette og pirrende.
Du kan også massere penis slik du ville massert en hvilken som helst annen kroppsdel, både med strykende bevegelser og ren punkt/press massasje.

Avhengig av hvilken olje eller glidemiddel du benytter, så er det absolutt ingenting i veien for å bruke munnen også, men hensikten er ikke å gi en bj, men å bruke den for å pirre.

På samme måte er det heller ingenting i veien for å benytte et penis sleeve av en eller annen type.

Det er alltid en god ide å snakke sammen på forhånd, uansett om det gjelder en erotisk massasje, eller mer vanlig sex.
Hva er greit og hva er ikke greit?
En erotisk massasje er det perfekte tidspunktet å prøve ut stimulering av hans anus om dere ikke har gjort det tidligere.
Om dere har gjort det før…. Vel, da vet dere hva som virker og klarer dere fint på egenhånd.