Lingam massasje – penis massasje II

Her har vi samlet noen mer konkrete tips & triks enn i del 1.
Hver for seg gir disse triksene lite mening og det har ingen hensikt å begynne med den første og kjøre gjennom hele listen.
Dette er triks du kan plukke og velge fra og kanskje ta med noen av de i en lingam massasje, eller kanskje noen av de gir deg ideer til nye teknikker.
En penismassasje kan være så utrolig mye mer enn en enkel runk, men allikevel så ender det så ofte opp som akkurat det.
(Ikke dermed sagt at en runk med olje ikke er deilig altså)

Legg tomlene bak ballene og fingrene på oversiden av penis.
Hold fingrene rolig og bruk tomlene til å massere mellomkjøttet.

Ikke fokuser kun på penis, baller, mellomkjøttet, innsiden av lårene og nedre del av maven er deler det er enkelt å komme til og berøringer på disse områdene oppleves som stadig mer intense etter hvert som kåtheten stiger.

Bruk fingrene til å massere penis som du ville massert en underarm, kombiner med noen rolige runketak iblant.

Når de fleste menn runker, holde de om penis med hele hånden og beveger hånden frem og tilbake, relativt raskt.
Forsøk å hold om penis relativt hardt og beveg hånden sakte helt opp og helt ned.
Du kan også løsne grepet når du beveger hånden ned og holde et strammere grep når du beveger deg opp.

Som over, men bytt mellom å bruke en og to hender i lange rolige bevegelser, eventuelt bruk den ene hånden bare rundt roten av penis/ballene.

Å bevege hånden opp og ned er ekstra effektivt om du samtidig klarer å benytte tommelen på undersiden av penishodet.

Hva med å bruke kun tommel og pekefinger som en ring? Og fokusere på den øverste delen av penis?
Du kan også prøve å ha tre fingre på oversiden av penis og kun tommelen på undersiden, istedenfor å holde rundt penis, benytter du kun fingertuppene.

Bevegelser som ikke bare masserer skaftet, men som tar med seg hele penishodet, er mer intense enn bare massasje av skaftet, spesielt om forhuden er trukket tilbake så hodet er blottlagt.

Akkurat som med Yoni massasje, så vil bruk av gummihansker gi en helt annen opplevelse enn hud mot hud.
Ikke bedre, men ikke nødvendigvis dårligere heller, mer annerledes.

Ikke vær redd for å dra inn sexleketøy, uansett om det er en form for håndholdt vagina, en penisring eller en buttplugg.

Å bruke tommelen og tre fingre til å massere den nederste delen av penis, i små sirkelbevegelser med en hånd, og de samme fingrene på motsatt hånd til å massere kanten av penishodet samtidig, kan være en sikker vinner.

Apropo buttplugger, Lingam massasje er det perfekte utgangspunktet for litt anal stimulering, det er ikke nødvendig å putte noe inn om dere ikke er komfortable med det, men området rundt åpningen er ekstremt følsomt for berøring.

Det er et faktum at de fleste menn opplever orgasmen som kraftigere når de benytter seg av en penisring.
Om du ikke benytter en ring, kan du men fordel holde stramt om roten av penis fra like før han kommer og løsne grepet først når han er ferdig…
Med det samme vi er inne på orgasmen hans, om du bruker hånden hele veien, så kan det være en ide å gjøre som nevnt tidligere, lette bevegelser nedover, strammere grep når du beveger deg oppover.

En liten kommentar til slutt: Vi er store tilhengere av at du skal spørre og snakke med partneren din om hva han/hun liker, men akkurat når det gjelder denne formen for massasje, så er det en del teknikker og tips som partneren din antageligvis aldri tidligere har prøvd/opplevd.
Hun eller han vil derfor ikke kunne si at det er noe de liker.
Her må det derfor være litt større rom for å prøve ut nye ting, noen ting vil antageligvis være veldig bra, andre ting, ikke fullt så bra.