Hvordan en kvinne kan få raskere orgasme

Her er noen enkle tips som kan være nyttige å kjenne både for han og henne som kan være medvirkende til å gi henne orgasme både raskere og enklere. Tipsene er skrevet til kvinner og fokuserer på hvordan hun kan gjøre det enklere å oppnå klimaks. 

Ikke vent til du er naken sammen med partneren før du begynner å tenke på sex. Fantasier er et kraftig hjelpemiddel og ingen ser hva du tenker på under middagen, på bussen eller i køen i butikken.

Gjør kegel-øvelsene dine. Tren PC-musklene jevnlig. Du kan ikke bestemme følsomheten av klitoris eller G-punktet, men en godt trent PC-muskel (vi skriver i grunnen ganske mye om den på erotikknett.no) vil gjøre det betydelig enklere å oppnå orgasme.

Tenk i nye baner når det kommer til forspill og ikke vær redd for å fortelle eller vise partneren det. Noen ganger er det på sin plass med et langt forspill med masse oralsex, andre ganger er det bedre å gå rett på sak. Lytt til din egen kropp og ikke sett deg fast i en rutine som sier at “slik skal det være”.

Bestem deg for hva slags orgasme du ønsker på forhånd. Om du er usikker på hva vi mener, les artikkelen om forskjellige typer orgasme. Ikke sats på å bare komme, bestem deg for den ene eller den andre. Det vil gjøre det lettere å nå målet om du faktisk er helt fokusert på hva som er målet.

Betydningen av riktig pusteteknikk er undervurdert og en faktor mange glemmer. Det er lett å begynne å puste raskt og kort, men at det er den beste måten å stoppe en orgasme på, synes å være det eneste ekspertene er enige om.
Det hersker stor uenighet om det er best å holde pusten rett før og/eller under orgasmen, eller om det er best å puste dypt og rolig. Det beste tipset er å prøve litt forskjellig og finne ut hva som fungerer best for deg.

Ikke tenk på hvordan du ser ut eller hvordan du høres ut. Dersom partneren bryr seg om at du lager rare lyder eller grimaser når du har sex, er det antageligvis på tide å finne en ny partner. Sex dreier seg om nytelse, ikke å ta seg godt ut når man kommer.

Hjelp ham til å bli i stand til å holde ut lenger før han får sin orgasme. Mange menn ønsker å kunne holde ut lenger, den enkleste måten å klare det på, er start-stopp trening. Du kan lese mer om den andre steder på Erotikknett, men kort fortalt dreier det seg om å NESTEN gi ham orgasme, stoppe, nesten gi ham orgasme igjen. Denne treningen kan han for en stor del gjøre alene, men dersom han får litt hjelp, vil den være enda mer effektiv. En annen fordel er at det er en effektiv måte å trene på kommunikasjon dere i mellom, og du lærer kroppen hans bedre å kjenne.

Å onanere sammen med partneren er også en av de tingene som kan løse mange problemer, men som man ofte velger å ignorere. Mange kvinner har ingen problemer med å få orgasme alene, men greier det ikke med en partner. Det kan naturligvis skylde partneren, men ofte skyldes det en mental sperre. Å onanere sammen og få en orgasme for egen hånd med partneren kan være en enkel og svært effektiv måte å bryte denne barrieren på.

Å fantasere når man har sex er helt ok. Mange, både menn og kvinner, har lettere for å få orgasme om de fantaserer når de har sex med partneren. Hva du fantaserer om er det ingen andre som trenger å vite.
Du kan fantasere om tidligere opplevelser, hva du ønsker skal skje, eller du kan fantasere om andre personer. I fantasier er alt lov..

Det var noen ting som kan være verdt å tenke på, dersom du opplever at det kan være vanskelig å få orgasme, enten alene eller sammen med partneren.