Erotisk massasje

Å gi en god, erotisk massasje er en kunstform som langt fra alle behersker.
Alt for mange har dårlig tid og vil komme i gang med «den deilige delen» noe som sikkert kan fungere for mange, men som kan gjøres bedre.
En erotisk massasje kan gi noen av de kraftigste orgasmene både menn og kvinner kan oppleve.
Her har vi laget en liten sjekkliste.

Finn en god arbeidsstilling, en massasjebenk er absolutt det beste, men dersom man ikke har det, er det fult mulig å benytte seg av en madrass på gulvet også.
Det er en fordel at den ikke er for stor eller for myk, for om den er det, så vil den som masseres kjenne det godt hver gang den som masserer beveger seg.
Den som masserer skal stå/sitte behagelig å kunne jobbe uten å bli sliten.

Rolige omgivelser, eventuelt med noe behagelig bakgrunnsmusikk (ikke favoritt musikken som dere synger med på) er viktig.
Det samme er det at temperaturen i rommet er behagelig varm.
Å ligge å fryse når man blir massert er ikke deilig eller opphissende.
Litt forberedelser så man har olje/glidemiddel som er varm er smart, det samme er enkel tilgang på noen myke håndklær.

Ikke stress, en god, erotisk massasje tar tid!
Den SKAL ta tid.
Hensikten er ikke en rask utløsning, men at begjæret skal vokse og spre seg i hele kroppen, så hele kroppen er en erotisk sone.
Det tar tid.
Begynn med baksiden og begynn øverst og jobb deg nedover.
Ta med armer og helt ut i fingertuppene, det primære målet til å begynne med, er å få den du masserer til å slappe helt av.
Berøringene er lettere og roligere enn ved en vanlig massasje og du kan godt bruke litt mer olje enn ved en vanlig massasje.
Ta ned til rumpa, før du begynner nederst og jobber deg oppover og avslutt med rumpa, det er en sone som er ganske erogen både hos menn og kvinner og gjort riktig kan det være ganske turn on.

Få personen til å snu seg.
Igjen begynner du øverst, noen liker å ta litt i hodet, pannen eller ansiktet og det kan fungere glimrende.
Ikke fokuser for mye på soner som er erogene og som personen du masserer kanskje ikke er komfortabel med å få massert.
Om du tenker deg at personen ligger med et smalt håndkle over underlivet, masserer du ned til kanten, før du starter nederst og jobber deg oppover.
Etter hvert som du masserer deg oppover, er det naturlig å plasserer bena til den du masserer litt lengre fra hverandre, for å komme godt til på innsiden av bena.
Når du kommer opp til undersiden av det imaginære håndkleet, kan du la en hånd gli forsiktig under, du vil i de fleste tilfeller raskt få en reaksjon som forteller deg om du er på riktig vei eller ikke.

Fra du startet å massere til du kom til dette punktet, bør det ha gått 20-35 minutter.
Herifra er det, dersom man ønsker å gjøre det til sex, ganske rett frem, vi har beskrevet det videre i artiklene yoni og lingram massasje (henholdsvis massasje på kvinner og massasje på menn)

Tips: Sørg for at en hånd alltid er i kontakt med kroppen til den du masserer, det gir en beroligende effekt.
Skal du ta på mer olje, bruk en hånd på flasken og snu den andre hånden, slik at håndbaken er i kontakt med den du masserer.
Om du gjentatte ganger fjerner kroppskontakten, gjør du at den som masseres slapper av mindre, enn om du sørger for en kontinuerlig kontakt.
Dette gjelder alle former for massasje.