En kort fysikk leksjon – menn

Jada, du kan alt om ditt eget kjønn, du kan kanskje til og med alt om partnerens kjønn, men vi tar en liten leksjon allikevel og du bør bli med å lese gjennom denne delen.
Uansett hvor mye du vet, er det alltid plass til litt til.

Urinåpningen på penishodet er ekstremt følsom hos de fleste menn, faktisk så mye av mange syntes det er direkte ubehagelig å bli berørt direkte i åpningen.
For noen kan det være nøkkelen til de mest fantastiske orgasmer og det er mer vanlig enn mange kanskje tror å butte ting inn i urinrøret, ta typisk sexleketøy som er designet spesielt med dette som formål.

Selve penishodet er også følsomt, men faktisk ikke i like stor grad som en del andre deler av penis.
Det er uansett viktig å begynne med forsiktig stimulering, tenner og skarpe negler er ting som bør holdes unna.
Når det er sagt, så er det langt fra uvanlig at mange menn kan like en negl rundt åpningen på tuppen…

Frenulum eller forhudstrengen er definitivt det mest følsomme området på penis, det er det nærmeste mannen kommer en klitoris, allikevel er det et område som alt for ofte blir ignorert, eller i beste fall, behandlet som resten av penis.
Faktisk er dette området så følsomt at mange menn kan få en utløsning på kort tid bare ved å masseres forsiktig med en fuktig fingertupp her.

Kanten rundt penishodet er mer følsom enn resten av penis og undersiden av forhuden (spesielt dersom man ikke er omskåret) er mer følsom enn selve penis skaftet.
Det er nyttig å ha i bakhodet at nervereseptorene her er ekstra følsomme for lette berøringer og vibrasjoner.

Hvor følsomme testiklene er, varierer veldig fra mann til mann, noen liker at de klemmes litt på, andre liker ikke mer enn litt forsiktig berøring og noen takler ikke at de tas på overhodet.
Testiklene er lette å overse, siden man ofte ikke vet hvordan partneren liker å bli berørt, men det er en stor tabbe.
Riktig behandlet kan testiklene gi mye nytelse og glede.

Rett bak testiklene er det også en følsomt område før du kommer til anus, perineum eller mellomkjøttet som vi kaller det på Norsk.
Dette er et område som ofte blir ignorert totalt og det er i grunn litt synd.
Et fast press her gir faktisk indirekte press på prostata og det er ikke uvanlig at menn kan oppnå mulitiorgasmer ved at dette området blir stimulert.
Et triks som er verdt å nevne og lett å overse, er at dersom man presser/masserer her med litt kraft, vil det raskt gi en kraftigere ereksjon.

Å putte noe i anus er kanskje ikke det man begynner med uten forvarsel, men faktum er at det er den beste måten å stimulere prostata på og det er etter hvert blitt godt kjent at det kan gi menn både kraftigere, lengre og flere orgasmer.
For de fleste kombinert med stimulering av penis, men for noen holder det med kun stimulering av prostata.