Edging tips

Edging/orgasme kontroll er en aktivitet som krever øvelse og som ikke egner seg for de som bare ønsker kjapp sex, ut og inn, eller en kjapp runk, ferdig med det.
Edging egner seg for de som vil ha bedre sex, kraftigere orgasmer, og om det er med en partner, komme nærmere hverandre.

Det viktigste er å nærme seg dette med et åpent sinn, dette er ikke noe man gjør for en rask orgasme, dette er noe man gjør for å nyte hele veien.
At orgasmen, når den kommer, typisk er kraftigere og varer lenger, er ikke målet, det er en bivirkning.

Det andre er at du må sørge for å skaffe deg god kunnskap om ditt eget (eller partnerens) fysiske områder.
Veldig mye av denne kunnskapen er generell og lik for alle menn og alle kvinner, men det vil være individuelle forskjeller du må ta hensyn til.
Kanskje spesielt i forhold til kvinner.

Orgasme kontroll forutsetter at man er kåt til å begynne med, mange, kanskje spesielt kvinner, har noen ganger sex for å tilfredsstille partneren sin, ikke fordi de virkelig vil ha sex.
Da er det vanskelig å komme dithen at man får orgasme uansett og da har det liten hensikt å holde den igjen om den først kommer.
Naturligvis kan sexlysten og kåtheten komme underveis, fks. i forbindelse med et forspill, men å praktisere edging på en som ikke er kåt, er dødfødt.

Et lite, men morsomt faktum, er at menn vanligvis blir fortere klare for en ny runde, etter edging, enn det de vanligvis ville blitt etter en omgang med vanlig sex.

Oljen eller glidemiddelet som skal brukes kan med fordel være varmet opp på forhånd, ikek brennende varm naturligvis, men litt mer enn kroppstemperatur.

Womanizer/satisfyer virker bedre på menn enn på kvinner for edging… Kvinner kommer gjerne for fort.
På menn fungerer den ypperlig på undersiden av penis…

Fokuser på egen nytelse, ikke partneren.
Egoistisk, definitivt, men noen ganger er det lov å være egoistisk.
Nøkkel ord er noen ganger og du har alltid mulighet til å gi tilbake, senere.

Sexleketøy gjør raskt opplevelsen langt mer intens.
Hvor mange menn har egentlig brukt en wand vibrator?
Den er perfekt for akkurat dette.

Det viktigste er et godt glidemiddel.
På menn kan man faktisk benytte en olje, den gir bedre friksjon enn glidemiddel og gjør opplevelsen mer intens, på kvinner bør man IKKE benytte olje.

Baksiden og forsiden av tunga har helt forskjellige overflater og gir to helt forskjellige opplevelser.

På samme måte gir fingertuppene en helt annen følelse enn håndflaten.

Man skal være forsiktig med neglene, men akkurat når det gjelder edging, kan faktisk en lang negl være ekstremt pirrende, langs skaftet og for noen menn faktisk hullet på penis.

Forsøk å fokusere på et mindre område av gangen, mange liker best at hele kjønnsorganet blir stimulert samtidig, men følelsen er ofte mer intens om man fokuserer på et mindre område, spesielt om man fokuserer på de mest sensitive områdene.

Isbiter fungerer både på menn og kvinner!
En uventet avkjøling har som oftest effekten av å få orgasmen litt lenger vekk, men noen ganger kan den ha motsatt effekt.

Prøv forskjellige sexleketøy.
En kraftig vibrator, en buttplugg eller en dildo. Hver og en vil kunne tilføre leken en ny dimensjon.

Ikke la målet stå i vei for nytelsen og gleden, det har egentlig ikke noen hensikt å greie å utsette orgasmen 8 ganger.
Det hele dreier seg om å ha det gøy og deilig og om man kommer dit at man føler at nå MÅ jeg få en orgasme, så gjør det.