Edging Onani teknikker – menn 2

Noen flere teknikker for menn eller utført på en mann.
Det er et faktum veldig mange syntes å overse, at en god runk er minst like god som en god avsugning.
Det betyr ikke at enhver runk fungere like bra, men en partner som virkelig vet hvordan hun (eller han) skal bruke hendene, er noe av det beste og mest intense en mann kan oppleve.
Er du ikke enig, er det mest sannsynlig fordi du aldri har opplevd det.

Penis kan faktisk masseres på akkurat samme måte som du ville massert en hvilken som helst annen kroppsdel!
Den eneste forskjellen er at det er ikke direkte godt om du bruker like mye kraft som om du skulle løsnet stive muskler i nakken.
Om mannen ligger på ryggen kan du bruke tomlene og massere hele veien fra roten og opp til penishodet og ned igjen.
Strykende bevegelser langs siden av penis osv.
Dette er for de fleste ikke noe de får orgasme av, men det er en elegant og smidig overgang fra vanlig kroppsmassasje til en mer målrettet seksuell massasje.

Et nesten glemt triks, syntes å være å trekke ballene litt ned i det han kommer, ikke alle liker det og det er viktig å ikke være for hardhendt, men veldig mange menn opplever orgasmen som kraftigere om du gjør det.

Begynn på toppen og bruk hele hånden til å holde rundt penis, stryk hele veien ned, ta den andre hånden og begynn på toppen og stryk nedover, ta vekk den hånden du startet med og når den andre hånden er nesten nede, begynner du å stryke nedover med den.
På denne måten er det en konstant nedovergående bevegelse.

Hold rundt penis med en hånd og bruk håndflaten på den andre hånden til å massere rundt hele penishodet.

La penis ligge mot magen, trekk forhuden nedover med et grep rundt penisroten og bruk undersiden av tommelen til å massere undersiden av penishodet.
Om du ønsker fungerer det også ypperlig med en tungespiss.

Samme grep som over, men i stedenfor å bruke bare tommelen, bruker du flere fingertupper, alternativt kan du bruke en vibrator på samme stedet.

En annen alt for ofte oversett kroppsdel, som vi MÅ ta med om vi skal skrive om onani teknikker er faktisk anus.
Det er ikke nødvendig å putte noe inn der om han nekter, men området rundt åpningen er veldig følsomt og en glatt finger kan føles veldig deilig.
Om han er åpen for det, er en finger som går litt inn en god start, eventuelt så finnes det plugger i alle størrelser og former.

Om en vibrator er for heftig, så kan en børste av typen med myk bust, være ypperlig for å pirre og erte.
En liten maling pensel/kost eller en sminkebørste, om det er for mykt, så er det ganske mange som syntes en tannbørste er et ypperlig hjelpemiddel.