Edging og dominans/DBSM

Edging er ganske vanlig i BDSM sammenheng, faktisk er det som oftest et tema i en eller annen grad, dersom sex er en del av leken.
Det kan dreie seg om å gi en orgasme, nekte en orgasme eller kontrollere når partneren får orgasme og det omtales oftest som orgasme kontroll og da hvor den dominante har kontrollen over når den underdanige får lov å få orgasme.

Å kontrollere en annen persons orgasme, gir den dominante en solid følelse av kontroll, i en seksuell setting er det kanskje den ultimate kontrollen.
For den underdanige, er det å gi fra seg kontrollen over sin egen utløsning, det motsatte.
Det er vanskelig å se for seg at det er noe mer personlig man kan gi fra seg i en seksuell setting.
At BDSM og edging passer sammen som hånd i hanske burde derfor ikke overaske noen.

Om man drar det et steg videre, så finnes det kyskhetsbelter eller penisbur å få kjøpt eller man kan lage noe selv, og på den måten nekte partneren både seksuelt stimuli og orgasme fullstendig.
Så kan stengselet eventuelt fjernes om man ønsker det senere.

Orgasme kontroll arter seg typisk på en av de tre følgende måtene:
1: Den underdanige får ikke lov å komme og må selv i større eller mindre grad se til at hun/han ikke får orgasme.
I hvilken grad den dominante «hjelper» til med å få/ikke få orgasme vil kunne variere.
2: Den underdanige tvinges til å få en rekke orgasmer, mer vanlig å utføre på kvinner, siden de typisk er i stand til å få flere orgasmer enn menn.
3: Kombinert med bondage, som går fra enkle mansjetter til full kroppsbondage med glad-pack eller avansert bruk av tau.

Det finnes en rekke forskjellige harnesser å få kjøpt, for å holde vibratorer/dildoer og buttplugger på plass og det finnes egne harnesser for å holde en wand vibrator på plass.
Det er også mulig å lage slike selv, enten ved å benytte seg av klær man har (en boxershorts kan fks. med litt arbeide tilpasses til det meste) eller man kan benytte seg av tau.

Bondage er spesielt godt egnet for å kombinere med edging og ruined orgasm, siden den som er bundet har minimal mulighet til å påvirke det som skjer, blir effekten ekstra kraftig.

Det finnes ingen grenser, bare muligheter!