Edging for par

Edging er mer vanlig blant menn når de onanerer, enn som en del av sexlivet med en partner.
Årsaken er vanskelig å vite, det er definitivt en aktivitet som er perfekt for par, men det er kanskje vanskelig å snakke så åpent om sex med en partner som man må, for å kunne gjøre det?

Den kanskje største utfordringen er at det fordrer en åpen dialog, foruten at man faktisk er i stand til å bare tenke på seg selv.
En mann (eller en kvinne) kjenner selv hvor nær kanten han/hun er, om man skal gjøre det med en partner, må man faktisk fortelle det.
Etter litt trening vil partneren lære å kjenne igjen de små signalene, så man trenger mindre kommunikasjon, men veien dit, kan være ganske lang for noen.
Man må også klare å senke skuldrene og ikke tenke på partnerens behov (eventuelt ikke tenke på sine egne behov overhodet)

Om man klarer det, er det absolutt noe av det mest intime man kan gjøre sammen med en partner.
Det er også noe av det deiligste.

Orgasme kontroll i forbindelse med en massasje fks. kan være en fantastisk opplevelse, spesielt om man klarer å holde fokuset vekk fra selve orgasmen, men fokuserer på veien frem.
Bruk tid og masser hele kroppen og ikke fokuser på kjønnsorganene, men la de første berøringene være korte, raske og tilfeldige når du masserer området rundt.
Lette berøringer når du er i nærheten av kjønnet og bruk godt med olje, for kvinners del anbefales det å bytte til vannbasert glidemiddel, men i den senere tid er det oppstått en trend hvor kokosnøttolje benyttes som et alternativ (les mer om det her http://www.sexleketøy.no/kokosnott-olje-glidemiddel/)
Dette minner absolutt om tantrisk sex, men det er så absolutt ingen dårlig ting.
Å se, lytte og lese partneren uten at det ytres et eneste ord er en både nyttig og spennende opplevelse.
Her kan man benytte hender, munn og sexleketøy etter hva man selv ønsker.
I en slik setting er det ofte lettere for den som tar i mot å bare slappe av å ikke føle behovet for å gi, siden det «bare» er snakk om en massasje.

Dere må ikke bruke hender eller munn, det er mulig å benytte diverse sexleketøy, eller dere kan kombinere det med å bruke resten av kroppen, inkludert samleie.
Utfordringen er å stoppe i tide.
En spesielt spennende måte er ham liggende på rygg og henne sittende over, når han nærmer seg, kan hun velge å stoppe å sitte helt stille, eller hoppe av penis.

Oralsex uten å bruke hendene er intenst og en måte å dra både ham og henne opp på, men sakte.
Spesielt for menn så kan også en orgasme som oppnås kun ved oralsex være mer intens enn en orgasme som kommer ved hjelp av både munn og hender.

Andre syntes det er perfekt å kombinere med forskjellige former for bdsm.
Her fungerer det både med enkel dominans (ligg stille) til mer eller mindre avansert bondage.
Fra enkle mansjetter og bundet fast i sengen, til hele kroppen pakken inn i glad-pack.
Det samme gjelder her, den underdanige har ingenting hun/han må utrette og trenger ikke ta hensyn til andre enn seg selv.

Et morsomt og ufarlig sted å starte, er å starte med å benytte et blindfold.
Vi mennesker er laget slik at dersom vi mister en sans, så styrkes de resterende, så ved å fjerne synet midlertidig, skjerpes de andre sansene.

Den beste måten å få ham (og henne) langt opp på, på kortest mulig tid, er å begynne rolig.
Bruke lette rolige berøringer med hendene, så litt hardere og litt raskere.
Bruke tungen forsiktig og ertende, før du tar for deg.
Bruk tid før hver endring, skap en forventning før du lar noe skje.
Det er et faktum at vår største erogene sone er hjernen og det er fullt mulig å skape et bilde der om hva som kommer til å skje og det er det beste, mest intense forspillet du kan få.