Edging for kvinner

Det er mest vanlig at menn praktiserer edging, det er jo faktisk slik at edging egentlig bare er en avansert form for start/stopp teknikk, for å kunne trene opp slik at man kan holde ut lengre enn tidligere før man oppnår orgasme.
Det alene er ikke grunn til at ikke kvinner kan praktisere det samme, for edging har noen bi-effekter, som fks. bedre orgasme kontroll og kraftigere orgasmer, som også kvinner kan ha stor glede (les: Nytelse) av.

Edging for kvinner foregår på samme måte som for menn.
Du kan gjøre det alene, eller sammen med en partner.
I det følgende forløpet, har vi valgt å beskrive det med en partner, men det er i hovedsak identisk om du gjør ting alene.

1: Fokuser på hva du føler og formidle de følelsene dine til partneren.
Det er som oftest vanskeligere å lese en kvinne utelukkende ut fra fysiske reaksjoner, enn en mann, så det å formidle det du opplever er i større grad viktigere.

2: Til å begynne med en manuell stimulering det beste, husk godt med glidemiddel.
Du for din del, kan slappe helt av og ikke tenk på noe som helst.

3: Når du kjenner opphisselsen øke, så er det viktig å ikke begynne å tenke at NÅ skal jeg komme, men la ting roe seg ned, kanskje få partneren til å skifte rytme/tempo for at lysten skal gå litt ned.

4: Når du ikke lenger er like nærme, får du partneren til å øke tempoet/styrken igjen.
Noen ganger føles det som om du gikk glipp av orgasmen, men om dere fortsetter, så kommer følelsen tilbake.
Nøkkelen her er å ikke komme så langt ned at det kjennes ut som orgasmen glipper, men forsøke å balansere så nærme kanten så lenge som mulig.

Det er ganske vanlig at kvinner har vanskeligere for å få orgasme enn menn, det gjelder ikke alle, men de fleste.
Derfor er det ofte slik at for menn som har sex med en partner, er de livredde for å stoppe å risikere at orgasmen blir borte.
Faktum er at orgasmen blir ikke borte, den trekker seg bare litt tilbake og når den kommer frem igjen, kommer den sterkere frem.

Effekten av denne berg og dalbanen er at lysten sitter i hele kroppen, ikke bare hodet og underlivet og når orgasmen først får lov å komme, så kjenner man forskjellen, det er ene er ganske overfladisk i forhold til det andre.