11 orgasmetips

Her har vi samlet sammen noen tips som muligens kan hjelpe deg å oppnå orgasme raskere, sterkere og oftere enn tidligere…

1: Lær deg selv og din kropp å kjenne. Det er helt klart en fordel å eksperimentere litt på egenhånd først, det er da du best finner ut hva du liker og hva som virkelig er prikken over I’en.

2: Ta kontroll over din egen seksualitet. Ikke bry deg om de som sier sex er skittent eller mener sex er noe man ikke snakker om. Kunnskap er makt og ved å lese/se/høre/snakk om sex vil du skaffe deg mer kunnskap og på den måten være bedre skikket til å få flere og bedre orgasmer.

3: Slipp alle hemninger. I tidligere tider sto vi alle fritt til å oppføre oss som vi ønsket når vi hadde sex. Vi kunne skrike, ule mot månen eller gjøre hva vi måtte ønske. Så kom noen som ønsket å kontrollere, noen som ikke likte at andre hadde det bedre enn de selv. De fortalte oss at det vi gjorde var feil, vi skulle ikke nyte sex, vi skulle ikke få orgasme. Det er på tide vi vender tilbake dit vi kom fra og dropper alle hemninger. Om du vil skrike, gjør det, om du vil ule mot månen, så gjør det.

4: Eksperimentér og prøv deg frem. Rom ble ikke bygget på én dag, og du vil heller ikke oppleve at sex blir så godt det kan bli uten at du først bruker tid på å prøve og feile. Litt alene, men også sammen med en partner… Prøv berøringer på nye steder, bruk tungen på andre ting enn partnerens munn og ikke begrens sexlivet til soverommet.

5: Forspillet er nøkkelen til en kraftigere orgasme. Kvinners orgasme kommer fra klitoris, mannens orgasme fra penis. Men den kraftige orgasmen kommer først når man har vært opphisset en stund først.
Det er når man blir pirret, ertet og kost med den store orgasmen lades opp… Og det gjelder både menn og kvinner.

6: Fokusér på det du/dere holder på med. Uansett hva man holder på med lykkes man best dersom man legger sjelen i det man driver med. Så også med sex. Tanker som ikke har med det som skjer akkurat NÅ vil gjøre en orgasme mindre kraftig, eller kanskje få den til å utebli.

7: I sengen finnes ingen regler, og om det skulle vært noen… bryt dem. Regler er der for å begrense, uansett. På soverommet bør det ikke være regler; soverommet bør være et sted for nytelse, og dersom nytelse best oppnås høylydt, så er det slik.

8: Steng verden ute. En telefon som ringer på feil tidspunkt er en lystdreper av de helt store, det samme kan en TV som står på i bakgrunnen være.

9: Sexleketøy.Det finnes et utall sexbutikker i landet, både på nett og rundt omkring i de største handlegatene. Her får du kjøpt alt hva hjertet og underlivet kan begjære… og litt til. Sexleketøy behøver heller ikke koste stort, karamell eller sjokoladesaus finnes kanskje allerede i huset, det samme gjør antakeligvis en eller annen form for olje som kan brukes til massasje? Ikke bare kan det være pirrende, både massasje og mer avanserte sexleketøy kan gi en orgasme som skiller seg fra andre orgasmer ved at de faktisk føles helt annerledes. Dessuten er det mange som mener at kombinasjonen sexleketøy og en dyktig partner er den VIRKELIGE nøkkelen til den ultimate orgasmen…

10: Bruk luktesansen. Ikke bruk for mye parfyme, kroppen utskiller sin egen duft når man er opphisset. Denne duften fungerer som et naturlig afrodisiakum, så hvorfor ikke benytte seg av det?

11: Lytt!Det beste tipset når det gjelder å få flere og bedre orgasmer, er å lytte til sin egen og partnerens kropp, samtidig som ens partner gjør det samme. Jo bedre samstemt dere blir, jo lettere er det å få orgasmen når og så ofte dere selv vil.